Pašalinti celiulitą kartą ir visiems laikams, turbūt yra kiekvienos moters svajonė. Vieno magiško produkto ar recepto, padedančio to pasiekti nėra, tačiau gera žinia ta, jog yra 100% natūralių priemonių, galinčių padėti sumažinti celiulito požymius - tai žalioji arbata.  

   

Žaliosios arbatos savybės 

Ši arbata turi gydomųjų savybių ir pasižymi antioksidaciniu poveikiu, padedančių išvengti senėjimo žymių ir gerinančių širdies veiklą bei sveikatos būklę.  Negana to: kai kurie tyrimai parodė, kad žaliojoje arbatoje esančių veikliųjų medžiagų rinkinys padeda apsaugoti smegenų ląsteles nuo neurodegeneracinių ligų, tokių kaip Parkinsonas ir Alzheimeris. 
 

Žaliosios arbatos nauda, kovojant su celiulitu 

Celiulitas yra susijęs ne tik su limfinės sistemos, medžiagų apykaitos bei hormonų sutrikimais, labai dažna celiulito atsiradimo priežastis glaudžiai susijusi su skysčių kaupimųsi poodiniame sluoksnyje, kuriame susidaro gumulėliai, sukeldami odos nelygumus, dar vadinamus apelsino žievelės efektu. 

Žaliosios arbatos vartojimas skatina perteklinių skysčių bei toksinų pasišalinimą ir organizmo. Ne gana to, šioje arbatoje yra trys veikliosios medžiagos, skatinančios medžiagų apykaitą: kofeinas, teofilinas, teobrominas. Šios  medžiagos skatina riebalinių gumulėlių skaidymą ir sumažina cukraus absorbciją organizme, padedantį mažinant kūno svorį. 

  

Kiek arbatos rekomenduojama suvartoti, norint sumažinti celiulitą ir atsikratyti papildomo svorio? 

Siekiant sumažinti celiulito žymes, rekomenduojama išgerti bent du 1 ar 2 puodelius per dieną. Ne gana to, žaliosios arbatos ekstraktas naudojamas įvairiuose kosmetikos produktuose bei specialiuose, svorio mažinimui skirtuose papilduose . Vienas iš tokių papildų, kurį rasite mūsų asortimente yra Thermo4Action” (nuoroda į produktą), kurio sudėtyje yra žaliosios arbatos lapų ekstrakto, palaikančio kūno svorio pusiausvyrą ir žaliosios kavos ekstrakto, kuris atlieka tonizuoja, skatina medžiagų apykaitą ir kontroliuoja alkio jausmą.  

 

Nepaisaint to, siekiant atsikratyti celiulito, reikia prisiminti, jog gerti vien žaliąją arbatą nepakanka. Tik visapusiškai sveikas gyvenimo būdas gali padėti pasiekti efektyvų rezultatą.