Mes, moterys, dažnai nerimaujame ir vis sukame galvą, kaip numesti kelis kilogramus ir pasiekti geriausią įmanomą kūno formą nei bet kada anksčiau. Šiandien, šiuos tikslus gali padėti įgyvendinti inovatyvūs ir šiuolaikiški mados sprendimai - specialūs rūbai, tačiau kokiu poveikiu jie pasižymi ir kaip pasirinkti efektyviausius? 
 

Koks liekninančių rūbų vilkėjimo poveikis ir nauda? 

Liekninantys rūbai yra pagaminti naudojant inovatyvias technologijas, todėl pasižymi savybėmis, leidžiančiomis pasiekti puikių lieknėjimo rezultatų juos vilkint. Estetiniu požiūriu šie rūbai subalansuoja kūno siluetą, užmaskuodami mažus kūno linijų defektus, tokius kaip: šiek tiek išsikišę klubai ar odos nelygumai.  
 

Ar šie rūbai tikrai padeda numesti svorio? 

Vien žinojimas, jog vilkime liekninančius rūbus, mums moterims suteikia papildomo pasitikėjimo savimi. Kalbant apie svorio metimą ir anticeliulitines procedūras, neturėtumėme pasikliauti vienu produktu ir tikėti stebuklu, jog vien jo vilkėjimas mums padės atsikratyti nereikalingų papildomų kilogramų. Lieknėjimo drabužiai gali padėti vizualiai padailinti kūno formas, paskatinti  mikrocirkuliaciją ir suteikti komforto pojūtį, tačiau norint iš tiesų pasiekti gerų norimų rezultatų, visa tai turime derinti su nuolatinėmis treniruotėmis ir subalansuota mityba. 
 

Kokie yra liekninančių rūbų privalumai? 

Tai priklauso nuo to, kaip ir iš kokio audinio pagamintus rūbus išsirinksite, tačiau pagrindiniai privalumai yra šie: 

  • Kūno silueto tobulinimas 
  • Toksinų pašalinimo skatinimas 
  • Mikrocirkuliacijos gerinimas 
  • Anticeliulitinis poveikis 
  • Komforto pojūtis 

 

Kokius rūbus rinktis svorio metimui? 

Yra daugybė liekninančių rūbų tipų, tačiau jų savybes ir tarpusavio skirtumus lemia audinys, iš kurio jie pagaminti:  

  • Rūbai iš neopreno 

Neoprenas yra tankus audinys, kuris sulaiko odos šilumą, neleidžiant jai prasiskverbti į orą, tokiu būdu skatinant prakaitavimą ir toksinų pašalinimą. Nepaisant to, poveikiu nudžiugti nevertėtų, kadangi kilogramų skaičiaus sumažėjimas svarstyklėse rodo ne riebalų, o skysčių ir kartu su jais - naudingų organizmui medžiagų, druskų ir mineralų praradimą. Neoprenas dažniausiai naudojamas nardymo kostiumų gamybai ir skatina prakaituoti ( dėl to, liekninantys neopreno šortai dar vadinami pirties šortais). 

  • Rūbai, kurių sudėtyje yra veikliųjų medžiagų 

Kiti drabužiai gaminami į verpalus integruojant kai kurias veikliąsias medžiagas, tokias kaip kofeinas ar Azijinė centelė. Kofeinas yra viena iš efektyviausių priemonių siekiant sumažinti celiulito požymius, tačiau pagrindinis tokių rūbų trūkumas yra tas, kad skalbiant veikliosios medžiagos pasišalina iš audinio ir ilgainiui, rūbai praranda savo efektyvumą. 

  • Rūbai iš inovatyvių audinių 

Auganti stilingų liekninančių rūbų paklausa paskatino naujų, inovatyvių audinių kūrimą. Būtent iš šių klinikiniais tyrimais patvirtintų audinių yra pagaminti Slimwear rūbai. Skirtingai nuo kitų, Slimwear rūbai nepriverčia Jūsų prakaituoti, todėl yra tinkami naudoti tiek sportuojant, tiek laisvalaikiu. 
 

Rūbų pasirinkimas: 

Anticeliulitinės tamprės

Šios tamprės - tai puikus stiliaus ir funkcionalumo derinys. Jos leidžia odai kvėpuoti, užtikrinant komforto pojūtį, nevaržo judesių ir idealiai priglunda prie kūno linkių. Anticeliulitinės tamprės pagamintos iš inovatyvaus kliniškai ir dermatologiškai patikrinto INNERGY® audinio, kurio struktūroje yra bioaktyvių mineralų, sugeriančių kūno šilumą ir paverčiančią ją ilgų infraraudonųjų spindulių pavidalu. Šie spinduliai tiesiogiai veikia vandens molekules, esančias mūsų kūno audiniuose, todėl rūbai pasižymi šiais privalumais: 

  • gerina mikrocirkuliaciją 
  • skatina perteklinių skysčių ir toksinų pasišalinimą 
  • gerina medžiagų apykaitą ir padeda sumažinti riebalų sankaupas 
  • mažina nuovargį ir suteikia komforto pojūtį 

Moterys, išbandžiusios anticeliulitines tampres teigia, jog vilkint šias tampres kojos jaučiasi lengvai net po daugelio sėdint ar stovint praleistų valandų. Taip yra todėl, kad INNERGY® audinys padeda limfinei sistemai geriau funkcionuoti ir skatinti perteklinių skysčių, kurie sukelia edemą ir celiulitą pasišalinimą iš organizmo. Dėl to, šias tamprės rekomenduojamos ypač toms, kurios turi kraujotakos problemų, praleidžia daug valandų stovėdamos ar sėdėdamos ir toms, kurios ieško patogių bei modeliuojančių tamprių treniruotėms. Norint pasiekti maksimalų efektyvumą, rekomenduojama šias tampres vilkėti bent šešias valandas per dieną tam, kad mikrocirkuliacija būtų nuolat aktyvinama net ir nesportuojant. 

 

Liekninančios glaustinukės

Glaustinukės pagamintos iš inovatyvaus Emana® audinio, kuris patentuotos technologijos dėka, struktūroje turi įterptų bioaktyvių mineralinių kristalų, kurie paverčia kūno šilumą infraraudonaisiais spinduliais, padedančiais suaktyvinti kraujotaką, skatinti medžiagų apykaitą ir sumažinti skysių kaupimąsi organizme. Glaustinukės maloniai priglunda, tačiau leidžia odai kvėpuoti ir prisitaiko prie kūno silueto, padailindamos pilvo, klubų bei sėdmenų netobulumus. Taip pat kaip ir tampres, glaustinukes rekomenduojama vilkėti bent šešias valandas per dieną, norint pasiekti maksimalų jų efektyvumą. 
  

Liekninančios palaidinės ir liemenėlės 

Palaidinės ir liemenėlės pagamintos iš tų pačių inovatyvių audinių kaip ir tamprės bei glaustinukės, todėl taip pat pasižymi šiais privalumais: 

  • formuoja kūno siluetą 
  • gerina medžiagų apykaitą 
  • mažina skysčių kaupimąsi ir skatina jų pertekliaus pasišalinimą 
  • mažina riebalų sankaupas 

Jei reikia patarimo dėl tinkamiausio lieknėjimui skirtų rūbų ar jų dydžių pasirinkimo, parašykite mums el. paštu: info@slimwear.lt ir mes mielai Jus pakonsultuosime!